EVISTA UVERTURII

Bulevardul Uverturii 85
București,
Romania
Tel.: 0746 028 881
Email.: contact@evista.ro

EVISTA TEI

Bulevardul Lacul Tei 56
București,
Romania
Tel.: 0732 948 588
Email.: contact@evista.ro

Completeaza formularul de mai jos si un reprezentant EVISTA te va contacta in cel mai scurt timp

  UPLOAD

  Utilizați această funcție de încărcare pentru a atașa imagini cu detaliile rețetei ( optional)

  '

  CINE SUNTEM

  Secretul succesului nostru rezidă în abordarea noastră holistica asupra îngrijirii vizuale. Ne propunem să depășim așteptările clienților noștri oferind servicii complete, de la examinări detaliate ale vederii până la consiliere expertă privind cele mai potrivite ochelari sau lentile de contact. În plus, colaborăm cu medici oftalmologi de prestigiu, asigurându-ne că oferim cele mai avansate soluții pentru sănătatea ochilor dumneavoastră.

  În călătoria noastră continuă să creștem și să ne adaptăm la noile cerințe ale pieței. Într-o lume din ce în ce mai digitală, am decis să aducem experiența Evista și în mediul online. Rebranding-ul nostru a fost un pas semnificativ pentru a oferi acces ușor și convenabil la serviciile noastre de calitate superioară prin intermediul internetului. Astfel, clienții noștri pot beneficia acum de consultații gratuite, comenzi rapide și o gamă variată de produse de înaltă calitate, de proveniență internă și internațională.

  Ne mândrim cu parteneriatele noastre extinse cu branduri de top din industrie, asigurându-ne că avem în ofertă cele mai noi și inovatoare produse. Fie că sunteți în căutarea ochelarilor de designer pentru un stil elegant sau a lentilelor de contact avansate pentru o vedere clară și confortabilă, suntem aici pentru a vă satisface orice nevoie vizuală.

  Contact Evista

  Contact Evista

  EVISTA.RO

  CONSULTATIE GRATUITA

  Cele mai noi tendinte in domeniul opticii, pentru un look desavarsit.

  Consultatie gratuita