Optică medicală cu peste 30 de ani de activitate

Cabinetele EVISTA oferă o gamă variată de reduceri și discounturi pe tot parcursul anului.

Clienti multumiti

Servicii de calitate bazate pe nevoile tale!

Din 1992, avem grijă de clienții noștri. Este important să aveți mereu în vedere sănătatea ochilor dumneavoastră. Știind nevoia de a primi prescripții cât mai precise și produse calitative, ne-am adaptat serviciile și echipa pe măsură.

5/5

Customer service de excepție. Foarte amabili și mi au oferit toate detaliile de care am avut nevoie. Eficiența și calitate . Recomand cu încredere

Elena Badea
Google Review

Mă declar un client, nu mulțumit, ci foarte mulțumit. Am primit fix ceea ce mi doream, all în One - o pereche de ochelari moderna Dolce Gabana și ptr soare și ptr calculator și ptr aproape și ptr distanță. Multumesc. Recomand cu încredere

Rodi Horobet
Google Review

Super ok. Recomand cu mare incredere acest magazin. Personal calificat si foare rabdator. Am doar cuvinte de lauda. Multumesc mult Evista.

Petronel Florea
Google Review

Fara sa exagerez cu nimic, eu nu am mai vazut atat de multa amabilitate. Eu sunt foarte nehotărat de fel. Am stat acolo o ora pe ceas ca sa imi aleg dioptriile, a schimbat cred ca de 15 ori marimea lor. Nici macar o singura data nu “a aratat ca o deranjeaza”, desi cu 3 clienti ca mine pe zi ti se scurteaza viata considerabil. Lentilele sunt top. Recomand cu toata inima

Oltianu Bogdan
Google Review

Un loc cochet si curat, peste asteptarile mele, unde-ti gasesti - cu siguranata - atat perechea de ochelari potrivita, cat si tot suportul in domeniu de care ai putea avea nevoie, oferit de persoane foarte amabile, implicate si care - foarte important - chiar stiu ce fac. Mi-am facut si refacut (datorita modificarii dioptriei) cateva perechi de ochelari si ma declar foarte multumit, nu doar de calitatea produselor si a serviciilor, cat si de pretul platit pentru toate acestea, in comparatie si cu alte centre de optica la care am mai fost. Am ramas un client multumit de fiecare data, ceea ce m-a facut sa-i recomand cu toata increderea, chiar si apropiatilor. Felicitari celor ce se straduie sa ofere mereu produse si servicii premium la preturi rezonabile. Multumesc Evista.

Cristian Boerescu
Google Review

Am achiziționat la începutul acestei luni o pereche de ochelari de soare cu filtru polarizant si dioptrii. Doamnele de la Optică Evista m-au ajutat să găsesc atât rama cat și lentilele potrivite. Totodată, am fost ținut la curent prin telefon cu privire la sosirea lentilelor. Ochelarii au fost gata la timp astfel încât să îi pot folosi în ultimul concediu cu soare de anul acesta. Mulțumesc! p.s. filtrul polarizant funcționează de minune vis a vis de reflexiile soarelui în apă. F. folositor pt pescuit!

Dragos Stana
Google Review

Au trecut 3 ani de cand am cumpărat o pereche de ochelari progresivi de la Evista, ochelari pe care i-am purtat 18 ore/zi și am revenit la această firmă datorită profesionalismului, meticulozității, excesului de amabilitate și a produselor de calitate superioară. Mulțumesc dnei. doctor pentru consultație, pentru sfaturi și întregului personal care m-a tratat cu seriozitate și răbdare. Prețurile mai bune comparativ cu ofertele primite de la alte magazine. Recomand 100%.

Luiza Oancea
Google Review

Cine suntem noi?

Evista este un cabinet de optică medicală cu peste 30 de ani de activitate în București. Echipa noastră, formată din optometriști calificați și medici oftalmologi colaboratori, a satisfacut miile de clienți ce ne-au trecut pragul de-a lungul anilor. Acest succes a fost susținut și de vastul nostru portofoliu de colaboratori și produse, atât interne, cât și de proveniență internațională.

01

Experiență de peste 30 de ani

Doctorii noștri sunt medici specialiști, determinați să ajute clienții, pentru a le îmbunătăți sănătatea vizuală, indiferent de gravitatea problemei.

02

Aparatură de ultimă generație

Cabinetele noastre sunt dotate cu aparatură de ultimă generație pentru a oferi rezultate de înaltă precizie în timpul consultațiilor.

03

Calitate garantată

Lucrăm doar cu furnizori acreditați la nivel național și internațional pentru a le putea oferi clienților cele mai înalte standarde de servicii și produse.

De ce să alegi Evista?

Cabinetele noastre sunt dotate cu aparatură de ultimă generație, pentru a oferi consulații cât mai precise. Produsele sunt provenite de la furnizori acreditați, atât național, cât și internațional, fapt ce denotă calitatea superioară. 

Branduri ce reprezintă Evista

Beneficiile unei consultații gratuite
la Evista

Consultatie gratuita ochelari alături de unul dintre optometristii noștri acreditați îți vei putea discuta istoricul, determina dioptriile, iar ulterior acesta îți va oferi consiliere gratuită în vederea alegerii ochelarilor.

Aveti inclus

  • Auto-kerato-refractometrie
  • Acuitate vizuala
  • Verificarea dioptriilor ochelarilor tai
  • Prescriptie noua de dioptrii
  • Consiliere in alegerea unei perechi noi de ochelari

Programează-te pentru consultația gratuită

Cabinet Lacul Tei:

Cabinet Uverturii:

Copyright 2024 Evista © Toate drepturile rezervate.

Programează-te pentru o consultație gratuită!