Despre noi

Despre cabinetele Evista

Clinica Evista datează din 1992 în inima Bucureștiului și aspirăm să ne depășim constant standardele prin gama completă de servicii profesionale.

Echipa Evista este formată din personal calificat de optometriști și medici oftalmologi, fiind dedicați clienților noștri. Succesul obținut funcționează după diviza „În spatele fiecărui ochi fericit, se află o poveste de succes”, iar noi suntem mândri să fim parte din aceasta. 

Cabinetele Evista sunt dotate cu aparatură de ultimă generație, pentru a asigura clienților servicii de optică medicală cât mai calitative. Produsele noastre provin de la furnizori acreditați, pe plan național și internațional.

Cu toate aceste plusuri pe care le avem la Clinica Evista, suntem în continuare în plină dezvoltare. Ne-am adaptat cererilor din mediul online, pentru a ne apropia de clienți, pentru a le oferi detalii despre serviciile noastre, despre produse și cum ne diferențiem. Astfel, prin intermediul site-ului Evista, vă puteți bucura de posibilitatea de a beneficia de consultanță online și comenzi rapide.

Clienți mulțumiți de serviciile Evista.

Doctori și optometriști experți dornici să vă ajute.

Cunoaște echipa noastră

Echipa EVISTA este alcătuită din medici profesioniști.

Irina

Specialist in Ophthalmology

Roxana

Cataract Specialist

Andreea

Anaesthesist

Lidia

Specialist in Ophthalmology

Avantajele din Cabinetele Evista

01

Experiență de peste 30 de ani

Doctorii noștri sunt medici specialiști, determinați să ajute clienții, pentru a le îmbunătăți sănătatea vizuală, indiferent de gravitatea problemei.

02

Aparatură de ultimă generație

Cabinetele noastre sunt dotate cu aparatură de ultimă generație pentru a oferi rezultate de înaltă precizie în timpul consultațiilor.

03

Calitate garantată

Lucrăm doar cu furnizori acreditați la nivel național și internațional pentru a le putea oferi clienților cele mai înalte standarde de servicii și produse.

Oferim consultație gratuită

Știm cât de important este să aveți o percepție clară și sănătoasă cu tot ce vă înconjoară. Vă ajutăm să preveniți posibilele dioptrii, dar și să beneficiați de prescripții precise!

Branduri ce reprezintă Evista

Clienti multumiti

Servicii de calitate bazate pe nevoile tale!

Din 1992, avem grijă de clienții noștri. Este important să aveți mereu în vedere sănătatea ochilor dumneavoastră. Știind nevoia de a primi prescripții cât mai precise și produse calitative, ne-am adaptat serviciile și echipa pe măsură.

5/5

Customer service de excepție. Foarte amabili și mi au oferit toate detaliile de care am avut nevoie. Eficiența și calitate . Recomand cu încredere

Elena Badea
Google Review

Mă declar un client, nu mulțumit, ci foarte mulțumit. Am primit fix ceea ce mi doream, all în One - o pereche de ochelari moderna Dolce Gabana și ptr soare și ptr calculator și ptr aproape și ptr distanță. Multumesc. Recomand cu încredere

Rodi Horobet
Google Review

Super ok. Recomand cu mare incredere acest magazin. Personal calificat si foare rabdator. Am doar cuvinte de lauda. Multumesc mult Evista.

Petronel Florea
Google Review

Fara sa exagerez cu nimic, eu nu am mai vazut atat de multa amabilitate. Eu sunt foarte nehotărat de fel. Am stat acolo o ora pe ceas ca sa imi aleg dioptriile, a schimbat cred ca de 15 ori marimea lor. Nici macar o singura data nu “a aratat ca o deranjeaza”, desi cu 3 clienti ca mine pe zi ti se scurteaza viata considerabil. Lentilele sunt top. Recomand cu toata inima

Oltianu Bogdan
Google Review

Un loc cochet si curat, peste asteptarile mele, unde-ti gasesti - cu siguranata - atat perechea de ochelari potrivita, cat si tot suportul in domeniu de care ai putea avea nevoie, oferit de persoane foarte amabile, implicate si care - foarte important - chiar stiu ce fac. Mi-am facut si refacut (datorita modificarii dioptriei) cateva perechi de ochelari si ma declar foarte multumit, nu doar de calitatea produselor si a serviciilor, cat si de pretul platit pentru toate acestea, in comparatie si cu alte centre de optica la care am mai fost. Am ramas un client multumit de fiecare data, ceea ce m-a facut sa-i recomand cu toata increderea, chiar si apropiatilor. Felicitari celor ce se straduie sa ofere mereu produse si servicii premium la preturi rezonabile. Multumesc Evista.

Cristian Boerescu
Google Review

Am achiziționat la începutul acestei luni o pereche de ochelari de soare cu filtru polarizant si dioptrii. Doamnele de la Optică Evista m-au ajutat să găsesc atât rama cat și lentilele potrivite. Totodată, am fost ținut la curent prin telefon cu privire la sosirea lentilelor. Ochelarii au fost gata la timp astfel încât să îi pot folosi în ultimul concediu cu soare de anul acesta. Mulțumesc! p.s. filtrul polarizant funcționează de minune vis a vis de reflexiile soarelui în apă. F. folositor pt pescuit!

Dragos Stana
Google Review

Au trecut 3 ani de cand am cumpărat o pereche de ochelari progresivi de la Evista, ochelari pe care i-am purtat 18 ore/zi și am revenit la această firmă datorită profesionalismului, meticulozității, excesului de amabilitate și a produselor de calitate superioară. Mulțumesc dnei. doctor pentru consultație, pentru sfaturi și întregului personal care m-a tratat cu seriozitate și răbdare. Prețurile mai bune comparativ cu ofertele primite de la alte magazine. Recomand 100%.

Luiza Oancea
Google Review

Reprezentanțele Evista

Vă așteptăm la unul dintre cabinetele noastre!

Cabinet Lacul Tei:

Cabinet Uverturii:

Programează-te pentru o consultație gratuită!