Lentile Stellest

Stellest, o lentilă oftalmică de ultimă generație

Cum influențează lentilele Essilor Stellest progresia miopiei la copii?

Soluție inovatoare pentru sănătatea oculară a copilului tău

Lentilele de copii Stellest sunt o soluție inovatoare pentru copiii care suferă de miopie. Aceste lentile sunt concepute pentru a oferi copiilor o vedere clară și confortabilă, chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare. Astfel, copiii nu mai sunt nevoiți să schimbe ochelarii în momentul în care ies afară.

Tehnologie de absorbire a luminii de ultimă generație

Lentilele de copii Stellest utilizează o tehnologie de ultimă generație, care permite lentilelor să absoarbă lumina și să reducă reflexiile nedorite, astfel încât copiii să poată vedea mai bine și mai confortabil. Drept urmare, reflexiile nu vor mai fi o problemă în activitățile zilnice ale copiilor.

Versatilitate, rezistență și durabilitate în viața copiilor

Lentilele de copii Stellest sunt foarte durabile și rezistente la zgârieturi, ceea ce le face ideale pentru copiii activi și jucăuși. Aceste lentile sunt, de asemenea, concepute pentru a fi ușor de curățat și de întreținut, ceea ce reduce riscul de avarii sau deteriorări.

Tehnologia revoluționară Stellest

Lentila Stellest este proiectată cu tehnologia țintă a micro lentilelor asferice HALT (Highly Aspherival Lenslet Target). Această tehnologie constă în existența a 11 inele concentrice de micro lentile asferice. Cele 1021 de micro lentile acoperă 40% din suprafața frontală a lentilei.

Această suprafață mare acoperită de micro lentile sau zona de control a miopiei se potrivește cu o gamă largă de rame pentru copii și oferă efectul tehnologiei HALT în toate direcțiile privirii, de la o margine la alta.

Rezultatele studiului clinic început in 2018, arată că performanța lentilelor crește considerabil atunci când sunt purtate mai mult de 12 ore pe zi.

Lentilele Essilor Stellest încetinesc evoluția miopiei cu 67% și cu până la 60% alungirea axiala.

Toții copiii care au purtat lentilele Stellest au avut o vedere la fel de clară ca și copiii care au purtat lentilele monofocale. Acestea oferă o vedere clară la toate distanțele, inclusiv vederea de departe și cea de aproape.

Suprafață cu microlentile
Suprafață cu microlentile 40%
Încetinește evoluția miopiei cu
Încetinește evoluția miopiei cu 67%
Încetinește alungirea axială cu
Încetinește alungirea axială cu 60%
Adaptabilitate într-o săptămână de purtare
Adaptabilitate într-o săptămână de purtare 100%
Acomodare
100%

Branduri ce reprezintă Evista

Oferim consultație gratuită

Știm cât de important este să aveți o percepție clară și sănătoasă cu tot ce vă înconjoară. Vă ajutăm să preveniți posibilele dioptrii, dar și să beneficiați de prescripții precise!
Clienti multumiti

Servicii de calitate bazate pe nevoile tale!

Din 1992, avem grijă de clienții noștri. Este important să aveți mereu în vedere sănătatea ochilor dumneavoastră. Știind nevoia de a primi prescripții cât mai precise și produse calitative, ne-am adaptat serviciile și echipa pe măsură.

5/5

Customer service de excepție. Foarte amabili și mi au oferit toate detaliile de care am avut nevoie. Eficiența și calitate . Recomand cu încredere

Elena Badea
Google Review

Mă declar un client, nu mulțumit, ci foarte mulțumit. Am primit fix ceea ce mi doream, all în One - o pereche de ochelari moderna Dolce Gabana și ptr soare și ptr calculator și ptr aproape și ptr distanță. Multumesc. Recomand cu încredere

Rodi Horobet
Google Review

Super ok. Recomand cu mare incredere acest magazin. Personal calificat si foare rabdator. Am doar cuvinte de lauda. Multumesc mult Evista.

Petronel Florea
Google Review

Fara sa exagerez cu nimic, eu nu am mai vazut atat de multa amabilitate. Eu sunt foarte nehotărat de fel. Am stat acolo o ora pe ceas ca sa imi aleg dioptriile, a schimbat cred ca de 15 ori marimea lor. Nici macar o singura data nu “a aratat ca o deranjeaza”, desi cu 3 clienti ca mine pe zi ti se scurteaza viata considerabil. Lentilele sunt top. Recomand cu toata inima

Oltianu Bogdan
Google Review

Un loc cochet si curat, peste asteptarile mele, unde-ti gasesti - cu siguranata - atat perechea de ochelari potrivita, cat si tot suportul in domeniu de care ai putea avea nevoie, oferit de persoane foarte amabile, implicate si care - foarte important - chiar stiu ce fac. Mi-am facut si refacut (datorita modificarii dioptriei) cateva perechi de ochelari si ma declar foarte multumit, nu doar de calitatea produselor si a serviciilor, cat si de pretul platit pentru toate acestea, in comparatie si cu alte centre de optica la care am mai fost. Am ramas un client multumit de fiecare data, ceea ce m-a facut sa-i recomand cu toata increderea, chiar si apropiatilor. Felicitari celor ce se straduie sa ofere mereu produse si servicii premium la preturi rezonabile. Multumesc Evista.

Cristian Boerescu
Google Review

Am achiziționat la începutul acestei luni o pereche de ochelari de soare cu filtru polarizant si dioptrii. Doamnele de la Optică Evista m-au ajutat să găsesc atât rama cat și lentilele potrivite. Totodată, am fost ținut la curent prin telefon cu privire la sosirea lentilelor. Ochelarii au fost gata la timp astfel încât să îi pot folosi în ultimul concediu cu soare de anul acesta. Mulțumesc! p.s. filtrul polarizant funcționează de minune vis a vis de reflexiile soarelui în apă. F. folositor pt pescuit!

Dragos Stana
Google Review

Au trecut 3 ani de cand am cumpărat o pereche de ochelari progresivi de la Evista, ochelari pe care i-am purtat 18 ore/zi și am revenit la această firmă datorită profesionalismului, meticulozității, excesului de amabilitate și a produselor de calitate superioară. Mulțumesc dnei. doctor pentru consultație, pentru sfaturi și întregului personal care m-a tratat cu seriozitate și răbdare. Prețurile mai bune comparativ cu ofertele primite de la alte magazine. Recomand 100%.

Luiza Oancea
Google Review

Programează-te pentru consultația gratuită

Cabinet Lacul Tei:

Cabinet Uverturii:

Programează-te pentru o consultație gratuită!