Lentilele Miyosmart

CERE OFERTA PERSONALIZATA

  UPLOAD

  Utilizați această funcție de încărcare pentru a atașa imagini cu detaliile rețetei ( optional)

  '

  Ce sunt lentilele Miyosmart de la Hoya
  Vino in oricare dintre locatiile noastre si beneficiezi de 30% reducere la lentilele Miyosmart!

  Suntem fericiti să va spunem că suntem printre primele optici din România care au primit acreditare pentru a comercializa lentilele MiyoSmart în tratamentul miopiei la copii. MiyoSmart este o lentilă de ochelari inovatoare dezvoltată de Hoya, folosind o tehnologie premiată D.I.M.S (Defocus Incorporated Multiple Segments) pentru a încetini progresia miopiei la copii.

  Studiile arată că 5 miliarde de oameni, adică jumătate din populația globală, ar putea suferi de miopie până în anul 2050.1  Rata anuală a progresiei miopiei este cel mai des întâlnită la copii sub vârsta de 10 ani. Ratele de progresie semnificativ mai mari pot fi observate în special la copiii cu miopie forte.  Dacă nu este tratată si tinuta sub observatie, miopia genera probleme de vedere pe termen lung. Haide să combatem împreună  miopia la copii.

  Rezultatele studiilor clinice realizate timp de 2 ani au demonstrat că lentilele MiyoSmart au diminuat progresia miopiei în medie cu 59% și încetinesc creșterea axială a ochilor cu o medie de 60%.

  Lentila MiYOSMART se regăseste în peste 20 de țări din întreaga lume și au fost tvindecați peste 500.000 de pacienți.

  În anul 2018, MiYOSMART a câștigat Premiul de Aur, Marele Premiu și Premiul Special de Aur al Expoziției Internaționale de Invenții din Geneva, Elveția.

  În anul 2020, a câștigat premiul Silmo d’Or în categoria ”Vedere” la Târgul de optică Silmo de la Paris.

  Cum functionează  procesul de încetinire a progresiei miopiei la lentilele Miyosmart?

  Lentilele MiyoSmart folosesc D.I.M.S. tehnologie (Defocus Incorporated Multiple Segments). D.I.M.S este compus dintr-o zonă centrală clară utilizată pentru a remedia miopia copilului pentru a permite o vedere clară pentru școală, sport și vizionarea la ecranele digitale. Partea inteligentă este prezența mai multor segmente de focalizare care înconjoară uniform zona centrală clară, care se extind în periferia mijlocie a cristalinului pentru a controla si monitoriza progresia miopiei. Asadar scopul lentilei MiyoSmart este de a oferi o vedere limpede si o defocalizare miopică simultan la toate distanțele de vizualizare.

  Cât de potrivite sunt lentilele Miyosmart  pentru stilul de viață activ al unui copil din punct de vedere al rezistentei si durabilitatii?

  Lentilele MiyoSmart sunt ideale pentru copiii activi, deoarece sunt confectionate din policarbonat, care nu numai că este foarte rezistent la impact, subțire și  ușor, dar oferă și protecție UV excelentă.

  Ochelarii și lentilele copiiilor sunt mai predispuși să se deterioreze decât cei ai adulților , așa că este foarte important ca ramele și lentilele selectate pentru copii să calitative, rezistente, să se potrivească bine și să fie foarte durabile pentru a evita rănirea ochilor după, de exemplu, o minge de fotbal primită în față.

  De asemenea, copiii sunt mai predispusi la efectele radiațiilor UV asupra ochiului, aproximativ 80% din timpul vieții expunerii la UV în ochi având loc înainte de vârsta de 18 ani. Motivul este acela că corneea, cristalinul și corpul vitros al copilului sunt incredibil de clare și prin urmare transmite mai multă lumină în ochi. Acest lucru, alaturi de copiii care au pupile mai mari, care permit din nou să intre mai multă lumină în ochi și faptul că copiii petrec afară mai mult timp decât adulții înseamnă că este important ca lentilele de ochelari pentru copii să ofere o protecție UV adecvată pentru a evita probleme viitoare, cum ar fi cataracta și maculopatia legată de vârstă.

  Lentilele MiyoSmart oferă atât protecție la impact, cât și protecție UV excepțională.

  ECHIPA EVISTA
  1

  ROXANA

  EVISTA.RO

  2

  ANDREEA

  EVISTA.RO

  3

  LIDIA

  EVISTA.RO

  4

  IRINA

  EVISTA.RO

  Consultatie gratuita