Lentile bifocale

Ce sunt lentilele bifocale?

Ochelarii bifocali sunt proiectați pentru a permite oamenilor să vadă atât de aproape, cât și de departe, fără a fi nevoie să schimbe mai mulți ochelari. Au lentile care se împart în două segmente care conțin două dioptrii.

Cum funcționează lentilele bifocale?

Ochelarii bifocali conțin dioptrii care vă corectează vederea pentru a vă ajuta să vedeți de aproape și de departe. Ochelarii bifocali, arată ca si ochelarii obișnuiți, dar au o linie care separă cele două dioptrii din lentilă.

Zona superioară mai mare a lentilei va conține dioptria de distanță care vă poate ajuta să vedeți obiecte îndepărtate, cum ar fi indicatoarele stradale și televizorul. Zona mai mică din partea de jos va contine dioptria de aproape/citire, ajutându-vă să faceți activități de aproape, cum ar fi cititul, cusutul etc.

Bifocalele pot avea, de asemenea, anumite tratamente cum ar fi un strat anti-reflex, anti-orbire sau Transition ( inchiderea lentilelor in exterior la contactul cu razele UV) aplicate pe lentile.

Tipuri de lentile progresive

Lentilele progresive standard sunt de tip universal și vor funcționa pentru majoritatea oamenilor. Este cea mai de bază opțiune pentru cineva interesat să încerce lentile progresive.  Dacă intenționați să cumpărați lentile progresive standard, încercați să cumpărați rame noi de dimensiuni adecvate. Ramele cu lentile progresive au nevoie de înălțime verticală pentru a permite tranziția lină a punctelor dioptrice.

Beneficii:  Comparativ accesibil. Vă oferă o zonă de lectură destul de largă.

Oferim consultație gratuită

Știm cât de important este să aveți o percepție clară și sănătoasă cu tot ce vă înconjoară. Vă ajutăm să preveniți posibilele dioptrii, dar și să beneficiați de prescripții precise!

Branduri ce reprezintă Evista

Clienti multumiti

Servicii de calitate bazate pe nevoile tale!

Din 1992, avem grijă de clienții noștri. Este important să aveți mereu în vedere sănătatea ochilor dumneavoastră. Știind nevoia de a primi prescripții cât mai precise și produse calitative, ne-am adaptat serviciile și echipa pe măsură.

5/5

Customer service de excepție. Foarte amabili și mi au oferit toate detaliile de care am avut nevoie. Eficiența și calitate . Recomand cu încredere

Elena Badea
Google Review

Mă declar un client, nu mulțumit, ci foarte mulțumit. Am primit fix ceea ce mi doream, all în One - o pereche de ochelari moderna Dolce Gabana și ptr soare și ptr calculator și ptr aproape și ptr distanță. Multumesc. Recomand cu încredere

Rodi Horobet
Google Review

Super ok. Recomand cu mare incredere acest magazin. Personal calificat si foare rabdator. Am doar cuvinte de lauda. Multumesc mult Evista.

Petronel Florea
Google Review

Fara sa exagerez cu nimic, eu nu am mai vazut atat de multa amabilitate. Eu sunt foarte nehotărat de fel. Am stat acolo o ora pe ceas ca sa imi aleg dioptriile, a schimbat cred ca de 15 ori marimea lor. Nici macar o singura data nu “a aratat ca o deranjeaza”, desi cu 3 clienti ca mine pe zi ti se scurteaza viata considerabil. Lentilele sunt top. Recomand cu toata inima

Oltianu Bogdan
Google Review

Un loc cochet si curat, peste asteptarile mele, unde-ti gasesti - cu siguranata - atat perechea de ochelari potrivita, cat si tot suportul in domeniu de care ai putea avea nevoie, oferit de persoane foarte amabile, implicate si care - foarte important - chiar stiu ce fac. Mi-am facut si refacut (datorita modificarii dioptriei) cateva perechi de ochelari si ma declar foarte multumit, nu doar de calitatea produselor si a serviciilor, cat si de pretul platit pentru toate acestea, in comparatie si cu alte centre de optica la care am mai fost. Am ramas un client multumit de fiecare data, ceea ce m-a facut sa-i recomand cu toata increderea, chiar si apropiatilor. Felicitari celor ce se straduie sa ofere mereu produse si servicii premium la preturi rezonabile. Multumesc Evista.

Cristian Boerescu
Google Review

Am achiziționat la începutul acestei luni o pereche de ochelari de soare cu filtru polarizant si dioptrii. Doamnele de la Optică Evista m-au ajutat să găsesc atât rama cat și lentilele potrivite. Totodată, am fost ținut la curent prin telefon cu privire la sosirea lentilelor. Ochelarii au fost gata la timp astfel încât să îi pot folosi în ultimul concediu cu soare de anul acesta. Mulțumesc! p.s. filtrul polarizant funcționează de minune vis a vis de reflexiile soarelui în apă. F. folositor pt pescuit!

Dragos Stana
Google Review

Au trecut 3 ani de cand am cumpărat o pereche de ochelari progresivi de la Evista, ochelari pe care i-am purtat 18 ore/zi și am revenit la această firmă datorită profesionalismului, meticulozității, excesului de amabilitate și a produselor de calitate superioară. Mulțumesc dnei. doctor pentru consultație, pentru sfaturi și întregului personal care m-a tratat cu seriozitate și răbdare. Prețurile mai bune comparativ cu ofertele primite de la alte magazine. Recomand 100%.

Luiza Oancea
Google Review

Programează-te pentru consultația gratuită

Cabinet Lacul Tei:

Cabinet Uverturii:

Programează-te pentru o consultație gratuită!