Miopia copiilor

MiYOSMART
Lentile pentru copii

Lentilele MiYOSMART destinate copiilor provin din nevoia acestora de a avea o percepție clară și sănătoasă asupra mediului înconjurător încă de la o vârstă fragedă.

În anul 2018, MiYOSMART a câștigat Premiul de Aur, Marele Premiu și Premiul Special de Aur al Expoziției Internaționale de Invenții din Geneva, Elveția. În anul 2020, a câștigat premiul Silmo d’Or în categoria ”Vedere” la Târgul de optică Silmo de la Paris.

Lentile oftalmice premiate și revoluționare

MiYOSMART este o lentilă de ochelari inovatoare dezvoltată de Hoya, folosind o tehnologie premiată D.I.M.S (Defocus Incorporated Multiple Segments) pentru a încetini progresia miopiei la copii.

Încetinesc substanțial progresia miopiei la copii

Rezultatele studiilor clinice realizate timp de 2 ani au demonstrat că lentilele MiYOSMART au diminuat progresia miopiei în medie cu 59% și încetinesc creșterea axială a ochilor cu o medie de 60%.

Versatilitate, rezistență și durabilitate în viața copiilor

Ochelarii copiilor sunt mai predispuși să se deterioreze decât cei ai adulților, așa că este foarte important ca ramele și lentilele alese pentru copii să fie calitative, durabile și să fie rezistente la șocuri.

Branduri ce reprezintă Evista

Lentile oftalmice de soare MiYOSMART

Timpul petrecut în aer liber poate încetini progresia miopiei la copii și, prin urmare, este cea mai utilizată metodă de gestionare a miopiei comportamentale oferită de specialiștii în oftalmologie.

91% dintre specialiștii în oftalmologie recomandă să petreceți cel puțin 2 ore pe zi în aer liber.

Beneficiile purtării lentilelor de soare MiYOSMART:

Simptome reduse de fotofobie

Cu ajutorul acestor lentile, copiii nu mai sunt nevoiți să schimbe ochelarii atunci când ies afară, datorită reducerii simptomelor de sensibilitate la lumină.

Reducere a reflexiilor orbitoare

Reflexiile provenite prin lentile clasice pot deranja vederea copilului. Lentilele MiYOSMART sunt realizate special pentru a reduce disconfortul creat de reflexii.

Culorile văzute prin lentilă sunt bogate și vibrante

Lentilele de soare MiYOSMART oferă copilului o viziune clară asupra mediului înconjurător, păstrând bogăția și vibranța culorilor, fără a le distorsiona.

Sensibilitate la contrast înbunătățită

Contrastul are rolul de a înțelege lumea înconjurătoare, iar pentru copii este extrem de important, lentilele MiYOSMART fiind creeate pentru această sensibilitate.

Tipuri de lentile solare MiYOSMART

MiYOSMART Chameleon, varianta de lentile fotocromatice pentru ochelari, reprezintă o soluție completă și utilă, oriunde și oricând.

Copiilor li se poate părea incomod să își schimbe ochelarii de fiecare dată cand merg afară. Lentilele de ochelari MiYOSMART Chameleon se adaptează rapid la nivelurile de lumină solară, oferindu-le copiiilor protecția de care au nevoie.

Caracteristicile MiYOSMART Chameleon:

  • Tehnologie cu peliculă fotocromatică laminată turnată pentru menținerea performanței vizuale a tehnnologiei D.I.M.S;
  • Redevin rapid transparente la interior;
  • Închidere rapidă la exterior;
  • Disponibile în nuanța grey, o culoare modernă si subtilă.

Oferim consultație gratuită

Știm cât de important este să aveți o percepție clară și sănătoasă cu tot ce vă înconjoară. Vă ajutăm să preveniți posibilele dioptrii, dar și să beneficiați de prescripții precise!

Stellest, o lentilă oftalmică de ultimă generație

Cum influențează lentilele Essilor Stellest progresia miopiei la copii?

Soluție inovatoare pentru sănătatea oculară a copilului tău

Lentilele de copii Stellest sunt o soluție inovatoare pentru copiii care suferă de miopie. Aceste lentile sunt concepute pentru a oferi copiilor o vedere clară și confortabilă, chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare. Astfel, copiii nu mai sunt nevoiți să schimbe ochelarii în momentul în care ies afară.

Tehnologie de absorbire a luminii de ultimă generație

Lentilele de copii Stellest utilizează o tehnologie de ultimă generație, care permite lentilelor să absoarbă lumina și să reducă reflexiile nedorite, astfel încât copiii să poată vedea mai bine și mai confortabil. Drept urmare, reflexiile nu vor mai fi o problemă în activitățile zilnice ale copiilor.

Versatilitate, rezistență și durabilitate în viața copiilor

Lentilele de copii Stellest sunt foarte durabile și rezistente la zgârieturi, ceea ce le face ideale pentru copiii activi și jucăuși. Aceste lentile sunt, de asemenea, concepute pentru a fi ușor de curățat și de întreținut, ceea ce reduce riscul de avarii sau deteriorări.

Tehnologia revoluționară Stellest

Lentila Stellest este proiectată cu tehnologia țintă a micro lentilelor asferice HALT (Highly Aspherival Lenslet Target). Această tehnologie constă în existența a 11 inele concentrice de micro lentile asferice. Cele 1021 de micro lentile acoperă 40% din suprafața frontală a lentilei.

Această suprafață mare acoperită de micro lentile sau zona de control a miopiei se potrivește cu o gamă largă de rame pentru copii și oferă efectul tehnologiei HALT în toate direcțiile privirii, de la o margine la alta.

Rezultatele studiului clinic început in 2018, arată că performanța lentilelor crește considerabil atunci când sunt purtate mai mult de 12 ore pe zi.

Lentilele Essilor Stellest încetinesc evoluția miopiei cu 67% și cu până la 60% alungirea axiala.

Toții copiii care au purtat lentilele Stellest au avut o vedere la fel de clară ca și copiii care au purtat lentilele monofocale. Acestea oferă o vedere clară la toate distanțele, inclusiv vederea de departe și cea de aproape.

Suprafață cu microlentile
Suprafață cu microlentile 40%
Încetinește evoluția miopiei cu
Încetinește evoluția miopiei cu 67%
Încetinește alungirea axială cu
Încetinește alungirea axială cu 60%
Adaptabilitate într-o săptămână de purtare
Adaptabilitate într-o săptămână de purtare 100%
Acomodare
100%
Clienti multumiti

Servicii de calitate bazate pe nevoile tale!

Din 1992, avem grijă de clienții noștri. Este important să aveți mereu în vedere sănătatea ochilor dumneavoastră. Știind nevoia de a primi prescripții cât mai precise și produse calitative, ne-am adaptat serviciile și echipa pe măsură.

5/5

Customer service de excepție. Foarte amabili și mi au oferit toate detaliile de care am avut nevoie. Eficiența și calitate . Recomand cu încredere

Elena Badea
Google Review

Mă declar un client, nu mulțumit, ci foarte mulțumit. Am primit fix ceea ce mi doream, all în One - o pereche de ochelari moderna Dolce Gabana și ptr soare și ptr calculator și ptr aproape și ptr distanță. Multumesc. Recomand cu încredere

Rodi Horobet
Google Review

Super ok. Recomand cu mare incredere acest magazin. Personal calificat si foare rabdator. Am doar cuvinte de lauda. Multumesc mult Evista.

Petronel Florea
Google Review

Fara sa exagerez cu nimic, eu nu am mai vazut atat de multa amabilitate. Eu sunt foarte nehotărat de fel. Am stat acolo o ora pe ceas ca sa imi aleg dioptriile, a schimbat cred ca de 15 ori marimea lor. Nici macar o singura data nu “a aratat ca o deranjeaza”, desi cu 3 clienti ca mine pe zi ti se scurteaza viata considerabil. Lentilele sunt top. Recomand cu toata inima

Oltianu Bogdan
Google Review

Un loc cochet si curat, peste asteptarile mele, unde-ti gasesti - cu siguranata - atat perechea de ochelari potrivita, cat si tot suportul in domeniu de care ai putea avea nevoie, oferit de persoane foarte amabile, implicate si care - foarte important - chiar stiu ce fac. Mi-am facut si refacut (datorita modificarii dioptriei) cateva perechi de ochelari si ma declar foarte multumit, nu doar de calitatea produselor si a serviciilor, cat si de pretul platit pentru toate acestea, in comparatie si cu alte centre de optica la care am mai fost. Am ramas un client multumit de fiecare data, ceea ce m-a facut sa-i recomand cu toata increderea, chiar si apropiatilor. Felicitari celor ce se straduie sa ofere mereu produse si servicii premium la preturi rezonabile. Multumesc Evista.

Cristian Boerescu
Google Review

Am achiziționat la începutul acestei luni o pereche de ochelari de soare cu filtru polarizant si dioptrii. Doamnele de la Optică Evista m-au ajutat să găsesc atât rama cat și lentilele potrivite. Totodată, am fost ținut la curent prin telefon cu privire la sosirea lentilelor. Ochelarii au fost gata la timp astfel încât să îi pot folosi în ultimul concediu cu soare de anul acesta. Mulțumesc! p.s. filtrul polarizant funcționează de minune vis a vis de reflexiile soarelui în apă. F. folositor pt pescuit!

Dragos Stana
Google Review

Au trecut 3 ani de cand am cumpărat o pereche de ochelari progresivi de la Evista, ochelari pe care i-am purtat 18 ore/zi și am revenit la această firmă datorită profesionalismului, meticulozității, excesului de amabilitate și a produselor de calitate superioară. Mulțumesc dnei. doctor pentru consultație, pentru sfaturi și întregului personal care m-a tratat cu seriozitate și răbdare. Prețurile mai bune comparativ cu ofertele primite de la alte magazine. Recomand 100%.

Luiza Oancea
Google Review

Programează-te pentru o consultație gratuită!