Lentile PC Protect

De ce să alegi lentilele PC Protect?

S-au simțit vreodată ochii tăi obosiți după ce te-ai uitat ore întregi la un ecran digital? Nu eşti singur! Studiile au sugerat o legătură între lumina albastră emisă de ecranele noastre digitale (monitoarele de computer, tablete și telefoane) și oboseala digitală a ochilor care rezultă din vizionarea lor pentru perioade lungi de timp.

În plus, s-a demonstrat că expunerea pe timp de noapte la lumina albastră de pe ecranele digitale provoacă o stare de veghe care face mai dificilă relaxarea și adormirea.

S-a demonstrat că lentilele cu proprietăți de blocare a luminii albastre reduc efectele oboselii ochilor digitale cauzate de privirea la ecranele digitale. Și, purtarea acestor lentile noaptea ajută la prevenirea efectelor negative ale stării de veghe legate de emisiile de lumină albastră de pe ecrane.

Cum te pot ajuta lentilele PC Protect?

Lentilele anti-lumină albastră sunt proiectate pentru a reduce cantitatea de lumină albastră și strălucire emisă de ecranele digitale, astfel încât ochii tăi să absoarbă mai puțin din aceste lungimi de undă dăunătoare.

Ochii tăi se simt mai relaxați – cum ar fi cât de relaxați se simt ochii tăi când porți o lentilă de soare polarizată bună pentru a bloca strălucirea dăunătoare.

Oamenii care poartă lentile anti-lumină albastră raportează că se simt mai relaxați în fața dispozitivelor digitale și a monitoarelor computerelor, ochii lor se simt mai puțin obosiți.

Optează pentru o vedere sănătoasă!

Scopul principal al lentilelor cu protectie pentru lumina albastra este de a atenua oboseala digitală a ochilor. Oboseala oculară digitală (cunoscută și sub numele de Sindromul vederii computerizate) este un grup de tulburări de vedere și ochi cauzate de utilizarea prelungită a ecranelor digitale. Simptomele comune sunt următoarele:

Tipuri de lentile progresive

Lentilele progresive standard sunt de tip universal și vor funcționa pentru majoritatea oamenilor. Este cea mai de bază opțiune pentru cineva interesat să încerce lentile progresive.  Dacă intenționați să cumpărați lentile progresive standard, încercați să cumpărați rame noi de dimensiuni adecvate. Ramele cu lentile progresive au nevoie de înălțime verticală pentru a permite tranziția lină a punctelor dioptrice.

Beneficii:  Comparativ accesibil. Vă oferă o zonă de lectură destul de largă.

Oferim consultație gratuită

Știm cât de important este să aveți o percepție clară și sănătoasă cu tot ce vă înconjoară. Vă ajutăm să preveniți posibilele dioptrii, dar și să beneficiați de prescripții precise!

Branduri ce reprezintă Evista

Clienti multumiti

Servicii de calitate bazate pe nevoile tale!

Din 1992, avem grijă de clienții noștri. Este important să aveți mereu în vedere sănătatea ochilor dumneavoastră. Știind nevoia de a primi prescripții cât mai precise și produse calitative, ne-am adaptat serviciile și echipa pe măsură.

5/5

Customer service de excepție. Foarte amabili și mi au oferit toate detaliile de care am avut nevoie. Eficiența și calitate . Recomand cu încredere

Elena Badea
Google Review

Mă declar un client, nu mulțumit, ci foarte mulțumit. Am primit fix ceea ce mi doream, all în One - o pereche de ochelari moderna Dolce Gabana și ptr soare și ptr calculator și ptr aproape și ptr distanță. Multumesc. Recomand cu încredere

Rodi Horobet
Google Review

Super ok. Recomand cu mare incredere acest magazin. Personal calificat si foare rabdator. Am doar cuvinte de lauda. Multumesc mult Evista.

Petronel Florea
Google Review

Fara sa exagerez cu nimic, eu nu am mai vazut atat de multa amabilitate. Eu sunt foarte nehotărat de fel. Am stat acolo o ora pe ceas ca sa imi aleg dioptriile, a schimbat cred ca de 15 ori marimea lor. Nici macar o singura data nu “a aratat ca o deranjeaza”, desi cu 3 clienti ca mine pe zi ti se scurteaza viata considerabil. Lentilele sunt top. Recomand cu toata inima

Oltianu Bogdan
Google Review

Un loc cochet si curat, peste asteptarile mele, unde-ti gasesti - cu siguranata - atat perechea de ochelari potrivita, cat si tot suportul in domeniu de care ai putea avea nevoie, oferit de persoane foarte amabile, implicate si care - foarte important - chiar stiu ce fac. Mi-am facut si refacut (datorita modificarii dioptriei) cateva perechi de ochelari si ma declar foarte multumit, nu doar de calitatea produselor si a serviciilor, cat si de pretul platit pentru toate acestea, in comparatie si cu alte centre de optica la care am mai fost. Am ramas un client multumit de fiecare data, ceea ce m-a facut sa-i recomand cu toata increderea, chiar si apropiatilor. Felicitari celor ce se straduie sa ofere mereu produse si servicii premium la preturi rezonabile. Multumesc Evista.

Cristian Boerescu
Google Review

Am achiziționat la începutul acestei luni o pereche de ochelari de soare cu filtru polarizant si dioptrii. Doamnele de la Optică Evista m-au ajutat să găsesc atât rama cat și lentilele potrivite. Totodată, am fost ținut la curent prin telefon cu privire la sosirea lentilelor. Ochelarii au fost gata la timp astfel încât să îi pot folosi în ultimul concediu cu soare de anul acesta. Mulțumesc! p.s. filtrul polarizant funcționează de minune vis a vis de reflexiile soarelui în apă. F. folositor pt pescuit!

Dragos Stana
Google Review

Au trecut 3 ani de cand am cumpărat o pereche de ochelari progresivi de la Evista, ochelari pe care i-am purtat 18 ore/zi și am revenit la această firmă datorită profesionalismului, meticulozității, excesului de amabilitate și a produselor de calitate superioară. Mulțumesc dnei. doctor pentru consultație, pentru sfaturi și întregului personal care m-a tratat cu seriozitate și răbdare. Prețurile mai bune comparativ cu ofertele primite de la alte magazine. Recomand 100%.

Luiza Oancea
Google Review

Programează-te pentru consultația gratuită

Cabinet Lacul Tei:

Cabinet Uverturii:

Programează-te pentru o consultație gratuită!