Lentile progresive

1+1Gratis

Ce sunt lentilele progresive?

Lentilele progresive sunt folosite pentru a corecta o afecțiune a vederii numită prezbiopie. Aceasta este de obicei asociată cu vârsta și îngreunează vederea de aproape, pe lângă orice alte erori de refracție pe care pacientul le poate avea (miopie, etc.).

Prin urmare, persoana în cauză necesită ochelari sau lentile care au o corecție suplimentară, permițându-i să vadă din nou clar pe toate distanțele. Ochelarii progresivi oferă un upgrade la bifocali. Ele oferă o corecție pentru apropiere, distanță medie și depărtare, în timp ce bifocalele nu includ câmpul la distanță medie.

Așadar, acest tip de lentile este pentru utilizatorii care, de exemplu, au nevoie de un obiectiv pentru a citi o carte, a privi ecranul computerului și a vedea clar ce este în depărtare.

Beneficiază de oferta 1+1 GRATIS pentru lentilele progresive!

Pentru cei care au nevoie de lentile progresive, clinica oftalmologică Evista are o ofertă de nerefuzat: cumpără o pereche și primești a doua pereche gratuit! Lentilele progresive îți oferă o vedere clară la toate distanțele și un confort vizual optim. Vino la noi și descoperă avantajele acestei oferte speciale!

Cum funcționează lentilele progresive?

Lentilele progresive arată ca orice alte lentile normale pe care le-ați putea avea în rama de ochelari. Dar, au un talent ascuns: fiecare conține mai multe prescripții sau dioptrii.

Dacă aveți nevoie de prescripții separate pentru a vedea clar la distanțe diferite, lentilele progresive le pot acomoda pe toate cu o singură pereche de ochelari. Acestea vă permit să faceți sarcini care necesită vederea de aproape, cea intermediară și vederea la distanță, fără a schimba ramele sau a vă scoate ochelarii.

Ochelarii progresivi poartă câteva nume diferite. Le puteți auzi denumite bifocale „fără linie”, trifocale sau multifocale, fie chiar ca varifocale.

Tipuri de lentile progresive

Lentilele progresive standard sunt de tip universal și vor funcționa pentru majoritatea oamenilor. Este cea mai de bază opțiune pentru cineva interesat să încerce lentile progresive.  Dacă intenționați să cumpărați lentile progresive standard, încercați să cumpărați rame noi de dimensiuni adecvate. Ramele cu lentile progresive au nevoie de înălțime verticală pentru a permite tranziția lină a punctelor dioptrice.

Beneficii:  Comparativ accesibil. Vă oferă o zonă de lectură destul de largă.

Oferim consultație gratuită

Știm cât de important este să aveți o percepție clară și sănătoasă cu tot ce vă înconjoară. Vă ajutăm să preveniți posibilele dioptrii, dar și să beneficiați de prescripții precise!

Branduri ce reprezintă Evista

Clienti multumiti

Servicii de calitate bazate pe nevoile tale!

Din 1992, avem grijă de clienții noștri. Este important să aveți mereu în vedere sănătatea ochilor dumneavoastră. Știind nevoia de a primi prescripții cât mai precise și produse calitative, ne-am adaptat serviciile și echipa pe măsură.

5/5

Customer service de excepție. Foarte amabili și mi au oferit toate detaliile de care am avut nevoie. Eficiența și calitate . Recomand cu încredere

Elena Badea
Google Review

Mă declar un client, nu mulțumit, ci foarte mulțumit. Am primit fix ceea ce mi doream, all în One - o pereche de ochelari moderna Dolce Gabana și ptr soare și ptr calculator și ptr aproape și ptr distanță. Multumesc. Recomand cu încredere

Rodi Horobet
Google Review

Super ok. Recomand cu mare incredere acest magazin. Personal calificat si foare rabdator. Am doar cuvinte de lauda. Multumesc mult Evista.

Petronel Florea
Google Review

Fara sa exagerez cu nimic, eu nu am mai vazut atat de multa amabilitate. Eu sunt foarte nehotărat de fel. Am stat acolo o ora pe ceas ca sa imi aleg dioptriile, a schimbat cred ca de 15 ori marimea lor. Nici macar o singura data nu “a aratat ca o deranjeaza”, desi cu 3 clienti ca mine pe zi ti se scurteaza viata considerabil. Lentilele sunt top. Recomand cu toata inima

Oltianu Bogdan
Google Review

Un loc cochet si curat, peste asteptarile mele, unde-ti gasesti - cu siguranata - atat perechea de ochelari potrivita, cat si tot suportul in domeniu de care ai putea avea nevoie, oferit de persoane foarte amabile, implicate si care - foarte important - chiar stiu ce fac. Mi-am facut si refacut (datorita modificarii dioptriei) cateva perechi de ochelari si ma declar foarte multumit, nu doar de calitatea produselor si a serviciilor, cat si de pretul platit pentru toate acestea, in comparatie si cu alte centre de optica la care am mai fost. Am ramas un client multumit de fiecare data, ceea ce m-a facut sa-i recomand cu toata increderea, chiar si apropiatilor. Felicitari celor ce se straduie sa ofere mereu produse si servicii premium la preturi rezonabile. Multumesc Evista.

Cristian Boerescu
Google Review

Am achiziționat la începutul acestei luni o pereche de ochelari de soare cu filtru polarizant si dioptrii. Doamnele de la Optică Evista m-au ajutat să găsesc atât rama cat și lentilele potrivite. Totodată, am fost ținut la curent prin telefon cu privire la sosirea lentilelor. Ochelarii au fost gata la timp astfel încât să îi pot folosi în ultimul concediu cu soare de anul acesta. Mulțumesc! p.s. filtrul polarizant funcționează de minune vis a vis de reflexiile soarelui în apă. F. folositor pt pescuit!

Dragos Stana
Google Review

Au trecut 3 ani de cand am cumpărat o pereche de ochelari progresivi de la Evista, ochelari pe care i-am purtat 18 ore/zi și am revenit la această firmă datorită profesionalismului, meticulozității, excesului de amabilitate și a produselor de calitate superioară. Mulțumesc dnei. doctor pentru consultație, pentru sfaturi și întregului personal care m-a tratat cu seriozitate și răbdare. Prețurile mai bune comparativ cu ofertele primite de la alte magazine. Recomand 100%.

Luiza Oancea
Google Review

Programează-te pentru consultația gratuită

Beneficiază de oferta Evista și achiziționează 2 perechi de lentile la preț de una.

Cabinet Lacul Tei:

Cabinet Uverturii:

Cabinet Mihai Bravu:

Programează-te pentru o consultație gratuită!